Blogvertiser

söndag 6 mars 2011

Föds man ond?

Idag blev jag riktigt jävla upprörd!

Läste ett debattinlägg av Gunnar Bergdahl.
Han vill införa en särskild skatt för män!

Och han motiverar det med att "vi män som kollektiv fullständigt överrepresenterade i brottstatistiken, det är vi som våldtar och misshandlar, kör rattfulla och beter oss. Så ser mansrollen ut. Allt till stora kostnader för samhället.
I vår tid, där politiken tenderar att påminna om Jeopardy med frågor och svar i opinionsmätningar på löpsedlar, vore en levande politisk vision om förändring av ett skamligt tillstånd något vi behöver.
För vi var väl överens om det där med lika lön för lika arbete. Eller?"

Uppenbarligen har han själv gjort sig skyldig till rattfylla, misshandel och våldtäkt eftersom han på detta vansinniga sätt vill göra bot och bättring.

Men inte fan skall vi införa kollektiv bestraffning i samhället!!

Vi andra, helt vanliga svenssons som lever normala liv, arbetar och uppfostrar våra barn utan att misshandla någon och är allmänt skötsamma skall väl inte straffas för sådant som Gunnar Bergdahl och hans vänkrets tydligen gör sig skyldiga till i tid och otid? Han kanske ska byta vänskapskrets om det är så vanligt där han är.

Upprörd är ett MYCKET milt utryck för hur jag känner inför detta vansinniga och totalt idiotiska uttalande!

Och för att ta ett uttryck som är populärt och väldigt missbrukat, jag känner mig kränkt! Diskriminerad av detta uttalande han gör.

Pelle Billing
Basses Hörna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar