Blogvertiser

tisdag 19 april 2011

Det kunde vara din morsa som behövde hjälp!

En våg av bränder och förstörelse inleder påsklovet i Frölunda.
Idioterna tänder eld på bilar och har staplat bråte mot ett uthus på Vättnedalsskolan  som dom försökt tända eld på.

De har barrikaderat vägen med brinnande däck. Man vill inte att räddningstjänsten skall släcka.
Vid halv ett inatt hade minst fyra bilar, en husvagn och en moped brunnit på Grevegårdsgatan, Brilliantgatan, Gånglåten, Turkosgatan och Smaragdgatan.
Enligt vittnesuppgifter handlade det om ungdomsgäng som anlade bränder. Räddningstjänsten fick begära polisassistans efter att ha blivit attackerade med stenar.
Undrar vad dessa idioter tycker om deras egna morsor blir sjuka och skulle behöva akuthjälp och  räddningstjänsten inte komma till hjälp för att några idioter kastar sten på dom och eldar överallt.
Är detta samma människor som gnäller över otillräckliga resurser? Mer fritidsgårdar?
Det finns inget som rättfärdigar detta sjuka beteende.


Hoppas man tar fast vart enda en av dessa mordbrännare. Det finns inga ursäkter!


Polisen måste vända upp och ner på hela den stadsdelen för att komma till rätta med vilka som är ansvariga. Låt dom inte komma undan!
Ab , GP   DN , GT Gp Gp

1 kommentar:

  1. Man måste inse en sak. Det är ingen tvekan om att dessa ungdomar är gravt empatistörda, många med erfarenheter från brutala uppväxtmiljöer och dysfunktionella diktaturstater, med en människosyn som inte alls synkar med vårt samhälles sätt att resonera och fungera. I deras ögon är det de gör helt rationellt och normalt. De ser det som om de vore i krig mot "allmänheten" och våra myndigheter, med utgångspunkt i "reviret", den egna stadsdelen.

    Men, och det är ett stort men. Myndigheterna och vi andra måste agera KRAFTFULLT för att markera att detta beteende inte är acceptabelt. Det finns ingen gråzon, dessa ungdomar måste ovillkorligen gripas, straffas och därefter få ledning och styrning in i vårt samhälle som det är tänkt att fungera. I de fall där de är så svårt störda att det inte går, måste de spärras in för att skydda reseten av samhället i framtiden. Vi är för mjäkiga i vår approach som det ser ut idag.

    /Gusten

    SvaraRadera