Blogvertiser

lördag 7 maj 2011

Meningslös kamp för Vägvalet

Det har ingen betydelse i realiteten om Vägvalet får aldrig så många röster.
De etablerade politikerna har ju trots allt redan bestämt sig och det vetande att folket känner sig blåsta.
Så tyvärr, en röst på Vägvalet är totalt bortkastad i verkligheten, förutom att man kanske visar ett missnöje.
Men det kommer inte att leda någon vart. Ingen kommer att lyssna för de som borde lyssna de bestämde sig för länge sedan och har inga planer på att ändra sig. Sådan ser verkligheten ut i den här saken tyvärr.

"Men ponera att Vägvalet skulle få 51 procent av platserna i regionfullmäktige. Skulle ni kunna stoppa trängselskatten då?
- Nej, frågan avgörs ju inte i regionen. Men säg att Vägvalet skulle få en 10- 15 procent i omvalet, det skulle skicka en otroligt kraftig signal till de andra partierna och till deras väljare säger Theo Papaioannou."


Ja, det är aldrig fel att vara positiv men allvarligt. Drömma går ju. Riksdagen är inte ett rimligt mål för ett enfrågeparti.

Vill man dit är det nog dags att skaffa sig fler intresseområden än vägtullar eller gå med i ett redan etablerat parti som kan vara öppen för att tänka om i den frågan.
GP

2 kommentarer:

  1. När inte ens en andel på 51% räcker för att stoppa trängselskatten, är det inte dags att ge upp då?

    SvaraRadera
  2. Det är viktigt att visa att man inte accepterar sättet trängselskatten hanterats på av politikerna. Ett sätt att göra det är att rösta på Vägvalet och det kommer jag och många med mig att göra.

    SvaraRadera