Blogvertiser

söndag 21 augusti 2011

Skyll er själva..

Anneli Hulthén och de andra på vänsterfalangen anser att vi alla är ansvariga för oroligheterna i Göteborg , med bilbränder och stenkastning osv.
Dom är missnöjda dessa våldsverkare och boten mot det anser de(s)sa debattörer skulle vara ännu mer sociala insatser, med feriejobb och annat. Vem vet om dom kanske dessutom inte vill ha mer fritidsgårdar med?
Klassisk vänsterpolitik med andra ord.....

Men hallå!!!

Det är ju ni som skapat dessa problem! Har sosseanhanget glömt att de suttit vid makten hela efterkrigstiden och därmed bär allt ansvar för dessa problem vi har idag? Nuvarande regering behöver minst 10 kanske 15 år på sig att ställa allt tillrätta efter dessa dumheter.
Jag minns själv, förorten var en helt ok plats att bo på, men sen hände något. Palme och hans polare ställde allt på ända. I Göteborg flyttade man aktivt ut alla med olika sociala problem ut till förorten.
Knarkare, alkoholister, flyktingar osv.... 
Nej, lösningen på problemen är snarare större personligt ansvar. Och att man inte buntar ihop folk på detta vis.
Att man kommer undan med dessa upplopp är ett av problemen, ett annat är att det saknas resurser att ta hand om ledarfigurerna i dessa gäng. Polisen kan/vill inte ta tag i problemen. Man får förstå dom. Även en polis har familj....
Och så länge politikerna bara bryr sig om att vinna nästa val kommer vi aldrig att komma till någon lösning.  

GT GP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar