Blogvertiser

fredag 7 oktober 2011

Bedragaren

Tyvärr så visar det sig nu att den nye Sosseledaren Håkan Juholt är lika flexibel i samvetet som sin föregångare Mona Sahlin.
Utan att skämmas har han nu begärt ökat bostadsbidrag från riksdagen.
6571 kr i månaden har Juholt kvitterat ut till hyra och 1 hundralapp för hushålls el från riksdagen.


180 000 kr fram till september i år. 


"Håkan Juholts boendesituation upptäcktes när han den 13 september i år på nytt skickade in en blankett om hyresersättning. Han ville ha 7 255 kronor i månaden, eftersom hyran för lägenheten har höjts och en p-plats tillkommit.

Men då slog förvaltningen bakut och kontaktade Juholt och ifrågasatte om han verkligen bodde själv i fyrarummaren."
Det verkar vara en åkomma som går igen i familjen Juholt. Varför skall tjejen vara den enda som bedrar, det är väl inte jämlikt?
När personer som säger sig stå på de svagas sida gång efter annan stjäl från detsamma är måttet rågat.
I mina ögon är det alldeles uppenbart, sossarna är en ohederlig samling. En efter en åker dom fast för oegentligheter. Stöld, bedrägeri, undanhållande av sanningen, osv... det bara fortsätter.
Ta till exempel sossarnas mönsterstad Göteborg. Göteborg leder korruptionsligan. Ingen annan stad är så genomrutten som Göteborg när det kommer till politiken och den offentliga förvaltningen.
Men det är klart, här har ju sossarna styrt sedan hedenhös...
Och politiker föraktet bara växer.


Är det så konstigt egentligen?


Sr Exp  Dn Svd Mikael Andersson Dn svd exp exp, af,  af , sydsv, af  Tokmoderaten gp gp af dn dhe

Senaste nytt: Juholt hoppar av partiledardebatten i SVT. Självklart. Det hade ju inte gått att genomföra efter den här skandalen.

Girighet är en synd.
Ända sedan S-ledaren flyttade i hop med sin sambo 2007 har Juholt sökt, och fått, full ersättning av riksdagen för hyreskostnaderna för parets lägenhet – i dag en fyra i Västertorp i södra Stockholm. Juholt har fått ersättning för hela hyran trots att reglerna är glasklara – riksdagen står bara för hans del.3 kommentarer:

 1. "Jag har inte haft koll på reglerna" säger Juholt. Att karln behöver skriftliga instruktioner om att han inte får stjäla från skattebetalarna säger både mycket om hans omdöme och om vänsterns dubbelmoral. Och varför tycker han att det är okay att skattebetalrna ska betala hans sambos hyra? Osmakligt är ordet!
  /Reino

  SvaraRadera
 2. Hm, nu borde någon faktiskt kolla om han har deklarerat för denna "extrainkomst". Om han inte har det så är faktiskt skattebrott också, även om han nu betalar tillbaka summan.

  SvaraRadera
 3. Oskarshamn Juholts hemstad där han tillika är ordf i arbetarkommnen är mycket värre när det gäller korruption än Göteborg. Läs gärna på min blogg om det. Cosa Nostra och dackecountry så borde det rulla upp.

  SvaraRadera