Blogvertiser

onsdag 7 december 2011

Äntligen vaknar folket!!
Ja, äntligen börjar även Göteborgarna vakna upp ur sin socialdemokratiska drömvärld.
Socialdemokraterna som ju faktiskt styrt Göteborg sedan Jesus gick i kortbyxor har ju verkligen lyckats leverera framför allt de senaste åren.
Summering, en totalt genomkorrupt stad där alla i maktposition (åtminstone en mycket stor del) roffar åt sig än det ena och än det andra.
En sjukvård som håller på att kollapsa under alla neddragningar ( ja, det är faktiskt Socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet som styr i regionen och därmed över sjukvården)
Projekt så som UPP där i princip inget alls verkar vara vad det borde vara. Sånt som händer när ingen har koll.
Skandalerna kommer som täta hagelskurar och Göteborgs rykte är helt klart besudlat.

Nu först men ändå äntligen så sviker opinionssiffrorna för Socialdemokraterna i Göteborg.
ÄNTLIGEN!

Tänk om vi faktiskt ser ett uppvaknande? Tänk om vi har sån tur att till nästa val 2014 få en annan kommunledning? En annan regionledning? Kanske rent utav av den sorten vi har i regeringen?
Kanske kanske kanske att vi då äntligen vågar tro på framtiden igen och kanske kanske att det äntligen är slut på fifflet och den totala handlingsförlamenhet som nu råder.

I Göteborg får Socialdemokraterna 19,6 procent att jämföra med 24,8 procent för ett halvår sedan. I övriga Västsverige stödjer 29,9 procent Håkan Juholts parti, vilket är ett tapp med fem procentenheter sedan förra mätningen. 

Svd af svd Dn Gp Gp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar