Blogvertiser

lördag 14 januari 2012

Henrik-Alexandersson.se: Kriget mot de egna medborgarna
Ta er tid att läsa den här bloggen.
Henrik-Alexandersson.se: Kriget mot de egna medborgarna:

För om man skall tro skribenten så är vi på väg mot ett mindre trevligt samhälle. Och jag är benägen att tro honom.
Förr har man skrivit böcker om fenomenet, 1984 av George Orwell är ju ett exempel.
För mycket pekar på att vi kommer leva i ett totalitärt samhälle om detta håller i sig.
Men det kommer att hända på ett sätt som vi inte förväntar oss.
Ingen kommer göra en kupp, inget krig kommer utlösa detta. Utan bit för bit äter sig byråkraterna in i vår frihet och med små till synes obetydliga lagar ändras saker och ting för att sedan när dessa sammanfogas bli något helt annat.

Fundera lite på hur mycket makt de stora multinationella bolagen har idag. Dom har makt att ändra lagar i länder genom sina bulvaner inom teknokratins EU. För att inte tala om USA, där medborgarna snart är förvandlade till en slags boskap åt företagen. Den enskilde i USA har inga rättigheter alls snart. För det är den som har råd med flest advokater som äger rätt.
Till exempel kan en bonde i USA som har ett fält med icke genmodefierad (äkta naturlig) majs bli straffad att betala skadestånd till Monsanto om hans marker blivit besmittade med deras frön.
Absurt eller hur?
Dom besudlar hans åkrar med genmodefierade grödor men han är skyldig att betala skadestånd. Därför att dom äger rätten till just dessa gener. Att bonden inte har en chans att värja sig mot deras frön som kan spridas med vinden) har inte med saken att göra.
Det är den här världen vi kommer leva i.

Om vi inte sätter stopp för det NU!

Tänk om du blir drabbad? Tänk om just du råkar få någon form av upprättskyddad gröda eller en programkod eller vad som helst i din ägo? Ovetandes?
Du kan bli stämd på miljarder och ditt liv är över. Helt sjukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar