Blogvertiser

måndag 1 oktober 2012

Bra för Backaplan och andra köpcentrum utanför city.

Rekordhöjda parkeringsavgifter inne i centrum och Handlarna jublar, nu får kunderna äntligen plats att parkera!
Jo....
Men nästa år införs trängselskatten. Lägg till dessa parkeringsavgifter dessutom och vilka andra bilfientliga påfund som månde komma härnäst så jublar dom nog inte så länge till.
Jag klagar inte, vi som bor och verkar på Hisingen tjänar nog i slutänden på detta spektakel. Vem kommer ta sig in till stan framöver? nä...
Bättre då att shoppa på våra egna shoppingcentrum eller varför inte i alla de trevliga affärerna runt kvillestaden/wieselgrensplatsen?
Det här kan mycket väl vara början på något nytt för Hisingen. Synd om handlarna inne i city bara, ty dom vet ej vad dom ger sig in i tror jag.
Egentligen borde vi kanske totalförbjuda bilar inne i stan (obs ironi). Det är ju ändå så trångt och så dålig luft o s v.
Skulle bli intressant att se hur det påverkade handeln i stan, och bostadspriserna. Hmm...

Förövrigt tycker jag att IKEA´s dumheter med att ta bort kvinnorna i sin saudiarabiska katalogutgåva är idiotiskt. Snacka om att be om trubbel...korkat korkat korkat.....

2 kommentarer:

  1. Eller åka till Kungälv alternativt mot Marstrand. Bensinkostnaden som ökar är mindre än kostnaden att ta sig till Göteborgs innerstad framöver.

    Frågan är om handlarna längs Avenyn och politikerna vid GA-torget vet vad en konsekvensanalys är och vilka krav de skall ställa på utbildning av de tjänstemän som skall göra dem ;-)

    SvaraRadera