Blogvertiser

söndag 7 september 2014

Val 2014

Är inte jätteengagerad i valet i år. Jobbet som chef tar sin tribut. Men jag läste boken Sossesverige i helgen. En slags påminnare om hur det faktiskt var under alla dessa år vi i Sverige var ett socialistiskt styrt folk.

Hur vi flirtade och samarbetade ogenerat med våldsdiktaturer och till och med stöttade dessa med pengar. Länder som bedrev folkmord bland annat. Tyvärr verkar dagens vänsterungdomar inte ha den kunskapen om Socialdemokraterna och Vänsterpartiet och deras mycket fula förflutna.
För att nämna något, hur man tvångs steriliserade "oönskade" personer fram till 1960 talet. Dessa var allt från människor med olika handikapp så som personer med oönskat ursprung ( romer).
Hur man kunde hamna i fängelse för att sända av staten okontrollerad media i radio eller tv.
Att man inte fick välja vilken skola man ville gå i själv.
Att staten bedrev underättelseverksamhet mot den egna befolkningen, och framför allt att ett enskilt parti (socialdemokraterna) hade en egen underättelseverksamhet finansierad i största hemlighet av allmänna medel. Ja listan på övergrepp på den egna befolkningen och staten är lång tyvärr. Riktigt oroväckande att man nu inte känns vid sin egen skitiga historia.
De smutskastar Sverigedemokraterna med det partiets bruna historia men förnekar sin egen minst llika otäcka fast egentligen än värre historia.
Sverigedemokraterna har till dags dato aldrig gjort sig skyldiga till dessa överträdelser i statens namn. Det har faktiskt Socialdemokraterna gjort. ivrigt påhejade av Vänsterpartiet som tidigare hette vänsterpartiet kommunisterna.
Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna, har heller aldrig gjort sig skyldiga till dessa övergrepp. Ändå beskylls de för att vara inhumana och så vidare.

Såg dessutom filmen " någon annan betalar" (som bland annat jag var med och betalade FRIVILLIGT) som slöseriombudsmannen Martin Borgs släppt i dagarna. Bra film baserad på boken med samma namn som bör ses! Om hur våra politiker har svårt att hålla i pengarna när det gäller andras pengar, våra pengar som du och jag har arbetat ihop.

Ja ja... det ser mörkt ut..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar