Blogvertiser

söndag 18 januari 2015

Släpp inte in dom igen!

Släpp inte in dom igen!


Kort om det här med att vissa svenska medborgare åker till kalifatet och krigar (mördar, lemlästar, våldtar osv) oskyldiga människor och sedan kommer hem igen.

Varför släpper vi in dom igen? Är det inte så att man med denna gärning faktiskt förklarat krig mot de flesta medmänskliga värderingar, förutom att de då begått ett antal krigsbrott, brott mot mänskligheten. Och med det har de inte förklarat krig mot vårt samhälle? Det är heller inte osannolikt att de tar sin kamp hit. Dom erkänner inga gränser och har förklarat krig mot allt som inte är sharia. Du och jag alltså! Och din granne, dina barn, din mamma och så vidare.... Om dom kunde skulle dom ta allt du håller kärt.
Om man inte ställer sig bakom de värderingar vi har i Sverige, och till o med mördar de som har dessa värderingar (fast i ett annat land) har man verkligen rätt att kalla sig Svensk längre? Är man inte då förtjänt av att bli av med sitt medborgarskap och förvisad? Är man omänsklig skall man då behandlas som en, människa alltså? Skall de få stöd och rehabilitering? Hur hade vi tänkt 1944 om det var nazister istället? Hade vi vårdat dessa? Av opinionen att döma så har jag svårt att tro det.

Varför skall vi lägga en enda krona på att rehabilitera dessa kriminella individer?

Samtidigt kommer deras offer in till Sverige så som äkta flyktingar. Skall dessa då inte erbjudas en trygg plats att läka på och inte även här behöva se sig om efter dessa fundamentalistiska galningar? Varför är det så många i Sverige som värnar om förövarna? Jag förstår det inte!

Om du blir överfallen på gatan, misshandlad rejält, brottslingen blir arresterad och fängslad. Vill du då dela cell med denna brottsling? Tror du på allvar att det är en god idé?

Det är ju samma sak med dessa "krigare"!Sedan det här med yttrandefriheten. Ja, den skall vara total eller inte alls. För är den inte total, ja då är det inte yttrandefrihet. Se klippet från föreläsning här. Han förklarar det kort och bra.
Salman Rushdies

Jag tycker kanske inte som du men du får faktiskt tycka vad du vill, och till o med göra vad du vill, så länge som det inte skadar en annan, och det får inte jag göra för dig heller. Så enkelt är det. Det är yttrandefrihet. Den rätten är värd att stå upp för!


Detta inlägg är skrivet i affekt. Det skall erkännas, men jädrar vad förbannad jag är...


Edit, nu går Mona Sahlin ut och förvarar tanken på att ta hand om de hemvändande terroristerna, dom har ju varit med om en traumatisk händelse. Som frivilligt åkt ner till ett krig som vi alla vet begås av mördare och terrorister, det är ingen hemlighet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar