Blogvertiser

lördag 11 april 2015

Kriget kommer.

I någon form kommer det att smälla mellan väst och öst. Den senaste tidens utveckling ger inget annat.
Snart är det tillräckligt farbart på marken i Ukraina igen så att ryssen kan fortsätta sina markoffensiver, vilket varit svårt under vinterns leriga markförhållanden.
Ryssen har dessutom haft massvis med beredskapsövningar och har trappat upp den hotfulla retoriken mot väst (och Sverige/Finland) betydligt. Så på något vis verkar det som om Putin med anhang gör sig redo.
Frågan är om det ryska folket är med på deras stormaktsambitioner bara?

I Sverige har man knappt börjat diskutera upprustning.
Den socialdemokratiska bluffregeringen vi har är endast rädda om sina möjligheter att åter knyta all makt till "partiet" och återuppleva fornstora palmedagar missar det faktum att de kanske därmed mister hela landet i sin iver att försöka komma in i FN´s säkerhetsråd. Skamligt.

Det finns även andra landsförrädare i den svenska politiken . De som ivrigt påstår att vi enbart med diplomati och samtal kan säkra freden, samtidigt som dessa dårar vill mer eller mindre avveckla den svenska försvarsmakten. Bland annat för att den är så patriarkalisk...
Man tar sig för pannan.


I hela mänsklighetens historia har de som bevarat freden alltid förberett sig på krig. Det är så det fungerar. men det är väl patriarkalets diktatur som orsakat detta och om vi bara ber lede fi att inte slå så hårt så gör nog inte denne det....

Tro mig, när det smäller kommer vi inte hinna skydda oss ett skit med den lilla försvarmakt vi har idag. Därför bör vi omgående öka försvarsbudgeten till den absoluta övre bristningsgränsen, och ja, kanske på bekostnad av andra "utlägg". Kanske är det nödvändigt att dra ner på alla socialbidrag, flyktingmottagningar, ulandsbidrag, gåvor till terrorstater, och för att inte tala om alla vansinniga byggnationer så som onödiga tunnelbyggen och arenor mm som byggs lite varstans.

Det kan vara värt att förlora liiite anseende på att dra ner på allt sådant.

Därför att utan ett eget land kan vi nämligen inte göra allt det där.
Man hjälper först sig själv sedan kan man hjälpa andra. Därför att är man stark klarar man av det.

Suck....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar