Blogvertiser

söndag 17 januari 2016

Taharrush gamea Gruppvåldtäkt Våldtäkts lek

Taharrush gamea.

Detta sviniga "nöje" som vi nyligen fått erfara i både Sverige och Tyskland har av feministerna och vänstern landat i att det inte är ett kulturellt problem, eller att det har med ursprung på något vis att göra. Nej, det är ett manligt problem enligt dessa.
Varje dag läser jag i media, Svensk media vill säga, att vi män här i Sverige är riktiga svin och inte på något vis bättre än dessa rötägg som använder sig av fredagsnöjet taharrusch ( taharrouch ).
Taharrusch är en verklig företeelse som ALDRIG förekommit i Sverige tidigare!
Inget annat folk har en lika jämlik manlig befolkning som Sverige, och det är bra. Men nu kastar man ord som manssvin och så vidare efter oss män som är så jämlika för att ANDRA män från ANDRA kulturer begår brott! Vi Svenska män skall alltså betala dyrt för vad andra män från arabländerna gör!
Läser man däremot i utländsk media om Sverige så är det glasklart, det är verkligen bara här man ser det så. Och, i andra länder är man djupt oroade för Sverige. Även invandrade konvertiter är djupt oroade och vill bli hörda.
Läs Mona Walters Blogg. Där har ni en kvinna som jag tror vet vad hon pratar om. "Dessa män kommer från länder där religionen islam är dominerande. Deras kultur bygger på religionen islam och deras värderingar har de fått genom den islamska religionen och dess kultur. Hur deras kvinnosyn är förstår vi om vi har kunskap om den islamska religionen och dess kultur. 
I deras islamska hemländer anses kvinnor som täcker sig som respektabla.
Koran 33:59, Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till [alla] troende kvinnor - att de [utanför hemmet] noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända [som anständiga kvinnor] och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
Det är inte täckta muslimska tjejer som råkar ut för grupp våldtäkter på festivaler eller torg. I de islamska hemländer anses kvinnor som klär sig enligt västerländsk sed som horor. Kvinnor som var man kan utnyttja efter eget behag.
De kvinnor som blivit utsatta i Europa och i Sverige har varit klädda enligt västerländsk sed. Dessa kvinnor ges ingen respekt av dessa unga muslimska förövare utan ses som kuffarer, icke respektabla och kan utnyttjas enligt männens behov. "  Här en video hon medverkar i.

Dessa övergrepp är inga enskilda isolerade händelser utan en trend. Man ger sig till och med på barn. Skammen har inga gränser eftersom dessa individer helt saknar skam. Det finns inte i deras kultur att skämmas när man ger sig på Kuffar som vi otrogna kallas. Allmänt villebråd och helt värdelöst enligt dessa nya invånare.

Vi, vanliga hederliga Svenska kvinnor och män måste våga säga ifrån och sluta vara så rädda för att vi står nämligen inför en samhällskollaps! Säg ifrån på era arbetsplatser, i samtal på släktmiddagarna, osv, men gör det med fakta och god ton! Vi går nu mot avgrunden och många säger att -vi sa ifrån. Men med grova ord oh svordomar är det ingen som lyssnar!  

Jag vill slå ett litet slag även för en man som jag inte haft så mycket över för tidigare, men som mognat och nu skriver tänkvärda saker i sin blogg, Marcus Birro. Han pratar om den Svenska Kyrkans svek mot de kristna i världen. Överallt är kristna förföljda i stor omfattning i den muslimska världen. I Sverige tonar man ner det kristna i kyrkorna och till och med vill ha symboler som visar riktningen mot mecka i Stockholms sjömanskyrka.

Jag börjar snart tro det finns en mycket väl genomarbetad och dold agenda bakom allt detta. Sammantaget har alltsammans nämligen samma riktning, att destabilisera västerlandet till den grad att det kollapsar! Jag är djupt orolig för att detta kommer att sluta med en ny tid av oro, våld, folk mot folk, inbördeskrig eller liknande inom kort. Fler och fler känner att Svenska regeringen och riksdagen inte längre bryr sig om folket utan enbart om makten. Man mörklägger sanningen till alla buds stående medel.
Tidningen Metro är en av de jag är klart misstänksam mot. Deras agenda är?? Dom har en tradition av att förneka det mesta som har med invandring, integration osv att göra. Oseriös tidning helt enkelt.

Jag känner även många människor i Sverige som i detta läge starkt överväger att emigrera. 
De har ekonomin och jag förstår dom. Fler kommer följa. Ändras inte riktningen omedelbart kommer Sverige att bli en kollapsad stat. Kanske inte helt olikt Syrien.

1 kommentar:

 1. Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.

  Mvh, Tove

  SvaraRadera