Blogvertiser

torsdag 10 november 2016

Trump

Lite korta reflektioner om Trump och att han vann valet.
Är det så konstigt? Hur man är vänder och vrider på det så var detta inget konstigt alls, oavsett vad man tycker om hans kompetens.
En majoritet av det amerikanska folket har upplevt en nedgång i ekonomin, en känsla av att ingen bryr sig om de egna medborgarna längre. Att etablissemanget (den politiska adeln i USA) i princip skiter i medelamerikanen. Hela städer har kollapsat, Chicago är ett exempel jag minns extra, med det finns många fler. Mängder med amerikaner är arbetslösa samtidigt som eliten skor sig och frodas som aldrig förr. Eliten som dessutom handlar importerade produkter, anlitar importerad arbetskraft efter som den är billigare och dessutom inte lika krånglig att ha med att göra eftersom de är illegala immigranter.
Så.
Eliten har i årtionden struntat i medelamerikanen, låtit den amerikanska industrin långsamt dö samtidigt som man engagerat sig i åtskilliga krig i länder som medelamerikanen knappt ens vet var de är..
Samtidigt har media och politikerna pratat illa om medelamerikanen, kallat dessa för obildade tölpar, dumma bönder, white trash , rasister osv osv.  Nu fick dom nog.

Man röstade fram Trump för att man kräks på att behandlas som skit, ingenting. Man valde inte Trump, man valde bort etablissemanget!

Här finns en viktig läxa, för exakt detsamma händer i Sverige!

Kallar du folket för rasister, islamofobiker, outbildade, inskränkta, korkade, okunniga, osympatiska, egoister, nazister, fascister, mindre vetande osv osv osv i många år så kommer dessa till slut att tröttna eftersom ingen upplevs stå på deras sida. De är alltså förtryckta!
Så de gick och röstade på den som de tyckte förde deras talan. Så enkelt är det.
Ställer du en människa mot väggen och hotar denne är den enda vägen bort från hotet genom dig. Då får du skylla dig själv om du står kvar.

Nu protesterar alla på vänsterkanten och menar att detta kunde de aldrig förutse! Idioter, det har jag sett länge. Det kommer hit med.

Även jag har innerligt tröttnat på pk sverige, pk europa, pk världen. Även jag är beredd att ta ställning mot, men inte säker på vad jag ställer mig för.
Många med mig kommer att rösta mot. Vi får se vem som verkar säga det vi vill höra när det är vår tur att gå till val. Jag tvivlar intensivt på att något av de gamla partierna får min röst.

Våra förfäder byggde detta landet för vår skull. Att förvalta detta arv är ingen skyldighet men det är jävligt korkat att låta bli.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar