Blogvertiser

måndag 30 oktober 2017

Nu börjar kollapsen

Nu börjar det.
Kollapsen.

Attackerna på poliserna ökar och ökar. Man siktar in sig på deras familjer och hem.
De drar sig inte för att döda polisens familj eller ens dess grannar.
Det är så här det börjar.
Sedan kommer man att attackera politikerna, domstolarna, militärer. Allt för att destabilisera samhället än mer.

Det är kritiskt nu.

Sjukvården är nästan på väg att kollapsa, äldreomsorgen med. Skolorna är kraftigt ansatta av sjukt hög belastning.
Samtidigt ser jag att staten med sossarna i främsta ledet börjar förbereda demokratins nedmontering.
Allt faller på plats nu. Massinvandringen var ett sätt att destabilisera hela samhället och skapa en grogrund för oro, rädsla och ren skräck. Sedan börjar man (om man behåller kontrollen) införa regler som kraftigt begränsar friheten och därmed är en diktatur född.

Exempel på detta är förslaget om att införa ägaransvar om någon gör en otillåten handling med din mobil/dator. Då skall du straffas trots att du är offret.
Detta kan man inte införa utan att registrera ALLA datorer på varje individ, och därmed är yttrandefriheten borta. Vem vågar säga något om man inte kan vara anonym? Åtminstone inte om man kritiserar makten?

En annan sak är att riksbanken vill registrera och föra register på alla medborgares ekonomiska förehavanden. Därmed kan man slå ut en individ fullständigt om den bryter mot maktens ideal. Detta är ruskigt skrämmande, men folket ser inget av det. Folket är fullt upptagna med att se på tv och matas med felinformation hela dagarna.

Så vi står inför en maktkamp mellan statens diktatur och de nya mäktiga kriminella nätverken och inte att förglömma de olika religiösa samfunden som inte drar sig för att använda våld för att sprida sin tro.

Sverige slits itu.

Folket tittar på tv...

Nu är jag jävligt orolig.

Jag har i olika sammanhang varnat för detta i många år, och många med mig. Vi har alla blivit kallade för alarmister/rasister/populister/negativister/ osv. Till och med blivit lämnade av nära och kära i deras skräck att beröras av dessa glåpord.

Av någon anledning går det inte att förklara eller visa så att folk förstår utan att de drar sig undan illa kvickt.  Det är som om de vet men vägrar befatta sig med sanningen i hopp om att deras illusion till sist skall bli sann.

Men nu snart så kommer alla dessa förnekare att se med egna ögon hur det går. Det verkar trappas upp nu, på alla plan. Snart kommer det bli uppenbart för alla att samhället tappat greppet.
Då kommer vi stå inför, antingen inbördeskrigsliknande situationer eller det totala maktövertagandet av staten. De som står för det senare är de som redan är folkvalda är jag rädd. Det blir tydligare för varje år att de inte bryr sig om folkviljan längre utan bara om makten. Till snart sagt varje pris.

Kom inte och säg att ni inte hade en aning. Ni har vetat länge nu men inget gjort. Jag har iallafall försökt i flera år på olika sätt och det har kostat mig dyrt.  Jag försökte påverka utvecklingen från insidan i flera år, och lyckades inte. Jag var ensam. Andra försökte genom att gapa och skråla, de lyckades inte heller.

Nu tänker jag värna mitt.

Jag hoppas på ett nytt litet parti dock, Medborgerlig Samling. Vi får se vart de bär hän med detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar